Les Borges premia amb experiències turístiques les persones que comprin al municipi aquest mes de juny

02/06/2022

La capital garriguenca participa per setè any consecutiu a la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’

Una vuitantena de comerços borgencs participen aquest any en la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’, una iniciativa per promocionar el comerç de proximitat i el potencial turístic i cultural del territori que regalarà estades turístiques entre les persones que facin la compra als comerços locals.

A partir d’aquest dimecres i durant tot el mes de juny, les persones que comprin als comerços borgencs adherits a la iniciativa rebran una butlleta i, en dipositar-la a l’urna de l’Ajuntament o registrar-la des de la pàgina web de la iniciativa, entraran en un sorteig d’experiències d’un dia o dos, per a dues persones, en els més de trenta municipis que participen a la campanya. Entre altres coses, se sortejaran visites guiades, gastronomia, espectacles, esports i nits d’hotel. La campanya també premiarà els i les comerciants amb el sorteig d’un altre obsequi amb l’objectiu de reconèixer la seva participació i implicació.

En concret, les butlletes participants, que cada comerç entregarà en funció del volum de la compra, s’han d’omplir amb les dades personals i dipositar-se en una urna situada als baixos de l’Ajuntament de les Borges, on també hi haurà un llistat de les fitxes dels premis que se sortejaran. Enguany, com a novetat, també s’ha habilitat una pàgina web, participa.xarxabarris.cat, per tal que les persones participants també tinguin l’opció d’introduir les seves butlletes de forma digital.

La capital garriguenca promociona la 60a Fira de l’Oli i les Garrigues
Les Borges sortejarà un premi per a dues persones valorat en 100 euros per a gaudir el 21 de gener de 2023. Inclou una visita guiada al nucli antic del municipi, a més a més d’una visita a la 60a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues amb tast d’olis, maridat amb productes locals, i un lot de productes valorat en 30 euros. El premi també inclou el dinar amb un plat típic del territori i dues visites guiades; una a l’Espai Macià, el museu dedicat a la figura de Francesc Macià, i una altra al Molí de Cal Gineret, el centre d’interpretació de la Guerra Civil i la indústria de l’oli.

El sorteig està previst per al pròxim 7 de juliol i l’entrega dels premis es durà a terme el 14 de juliol, en un lloc de les Borges pendent de concretar. La capital de les Garrigues participa en la Campanya ‘Compra i guanya’ de la xarxa de Barris Antic, de forma ininterrompuda des del 2016.

Infolleida