Conclou la Fira de Micropopbles de Catalunya

21/11/2023

Amb la participació de la Granadella i Tarrés

Planoles va acollir el passat cap de setmana la segona edició de la fira de micropobles de Catalunya, on s’ha promocionat la Mostra gastronòmica de les Garrigues i el catàleg d'experiències oleoturístiques. Hi han estat presents l’ajuntament de la Granadella, on han mostrat part del patrimoni de l'oli, i el de Tarrés, que juntament amb els representants del Sindicat, van mostrar el seu projecte “Camins de Pedra”, que promou els atractius patrimonials, culturals i paisatgístics del municipi.
Vint-i-cinc ajuntaments de poblacions de menys de 1.000 habitants d’arreu de Catalunya es van reunir al Ripollès per mostrar-hi la seva oferta turística i cultural, projectes, productes locals i activitats. El músic i compositor Manu Guix a ser el padrí de la Fira.
Amb el lema ‘Som batec rural’ l’Associació de Micropobles de Catalunya impulsa la segona edició de la Fira de Micropobles de Catalunya. Els vint-i-cinc micropobles participants van comptar amb un estand propi on podien mostrar-hi projectes en matèria d’habitatge, educació, oferta cultural, catàleg patrimonial, activitat turística, econòmica i productes locals. Entre les activitats previstes per enguany a Planoles hi havia la presentació del festival “D’aquí estant veig una estrella”de Riudaura dedicat a la cançó de tradició oral participativa, un festival que neix del llibre de mateix nom que recull cançons tradicionals catalanes que es va enregistrar a partir de les veus de persones del poble.
Infolleida