Sense internet a les Garrigues per un sabotatge a Lleida

18/04/2024

Telefónica adverteix que no podrà restablir el servei de forma immediata

Un acte vandàlic ha deixat sense línies de telèfon ni connexió internet a diversos municipis de les Garrigues, a més d'altres del Segrià, el Pla d’Urgell i la Segarra. Segons fonts de Telefónica, aquestes incidències es deuen a un incendi provocat dimarts a la tarda en instal·lacions de la xarxa de fibra òptica a Lleida. La companyia va indicar que les reparacions requeriran diversos dies i que confia a restablir el servei per complet al llarg d’aquesta setmana.
Un incendi provocat de manera intencionada en una cambra de registre de fibra òptica als afores de Lleida va ocasionar una avaria múltiple del servei d'internet no només a la ciutat, sinó també a altres municipis de la província. La firma assegura que, de manera intencionada, un desconegut va manipular la tapa de la càmera de registre, que serveix per canalitzar les telecomunicacions als usuaris de la fibra òptica, i va provocar fins i tot un incendi de l'aparell.
L'incident ha estat denunciat als Mossos d'Esquadra perquè iniciï una investigació i es pugui descobrir l'autor dels fets.
Foto: SEGRE
InfoLleida