Les Borges prepara una jornada esportiva i familiar per celebrar el Dia de la Bicicleta

12/09/2022

Tindrà lloc aquest diumenge, 18 de setembre, amb una ruta fins a Sant Salvador, un esmorzar popular, premis i animació infantil

Les Borges Blanques ultima els preparatius del Dia de la Bicicleta, una jornada d’esport i diversió en família que tindrà lloc aquest diumenge, 18 de setembre. L’activitat comptarà amb un recorregut en bicicleta amb esmorzar inclòs i un espectacle per als més menuts.

En concret, la sortida serà a les 9.30 hores a la placeta del Terrall, i es durà a terme un trajecte en bicicleta de prop de quatre quilòmetres fins a l’Ermita de Sant Salvador, on tindrà lloc un esmorzar i hi haurà animació infantil de la mà d’Albert Show i el seu espectacle. Igualment, i com és tradició, s’entregarà un trofeu a la persona més gran que hagi participat en la jornada en bicicleta, i també hi haurà un guardó per al més jove que n’hagi format part.

Inscripció prèvia a l’Ajuntament
Per participar en la jornada caldrà inscriure’s prèviament a l’Ajuntament de les Borges. Les inscripcions tenen un preu d’1 euro, que inclou l’esmorzar i la beguda. Les persones interessades a participar-hi tenen temps per apuntar-se fins al pròxim divendres, 16 de setembre.

L’alcaldessa de les Borges, Núria Palau, ha animat tothom a sumar-se a aquesta jornada que té com a objectiu “visibilitzar la importància d'un mitjà de transport ecològic com és la bicicleta, que cal que totes i tots integrem en el nostre dia a dia”, ha explicat. El Dia de la Bicicleta és una iniciativa de l’Ajuntament de les Borges Blanques. L’any passat, la jornada va reunir al voltant de 160 participants que van dur a terme la mateixa ruta fins a Sant Salvador.

Infolleida