Les Borges incorpora canviadors per a infants als lavabos masculins del Pavelló Francesc Macià i les piscines públiques

23/02/2023

També ha habilitat un espai per aparcar patinets elèctrics al camp de futbol

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha instal·lat aquesta setmana canviadors per a infants als lavabos masculins del Pavelló Francesc Macià, i als lavabos masculins i femenins de les piscines públiques, que no disposaven d’aquest element. Igualment, s’ha instal·lat una estructura al camp de futbol que permetrà aparcar els patinets elèctrics, davant la necessitat que han manifestat els usuaris i usuàries del camp de futbol.

En concret, els treballs han anat a càrrec de la brigada municipal de l’Ajuntament de les Borges. L’estructura per aparcar patinets elèctrics ha tingut un cost de 250 euros, IVA i transport inclosos. Així mateix, els canviadors per a infants per al Pavelló i les piscines han tingut un cost aproximat de 1.000 euros, IVA inclòs, entre tots tres.

L’alcaldessa de les Borges, Núria Palau, ha explicat que la instal·lació de tots aquests elements al municipi servirà per adaptar les Borges als nous canvis socials i de mobilitat. En aquest sentit, ha explicat que el fet d’instal·lar canviadors als lavabos masculins és “un pas molt important en termes de criança respectuosa, ja que no s’ha de donar per fet en cap cas que són les dones qui han de canviar els seus infants”. Igualment, per a Palau, el fet d’instal·lar aquest espai per aparcar patinets elèctrics respon a la demanda de la població i als nous hàbits de mobilitat, que també s’estan implantant a la capital garriguenca.

L’espai per aparcar patinets elèctrics s’ha situat a l’interior del recinte del camp de futbol, just darrere de les grades. Igualment, el nou canviador d’infants del Pavelló Francesc Macià s’ha col·locat únicament als lavabos masculins del vestíbul, ja que el lavabo femení ja disposava de canviador. Per la seva banda, al recinte de les piscines s’ha col·locat un canviador a cada lavabo.
Infolleida