L'Enoli aconsegueix un valuós empat a Irun

05/12/2023

Els de les Borges arrenquen un punt del seu desplaçament

L’ENOLI Les Borges Vall va aconseguir la setmana passada un punt d'or del seu desplaçament a Irun. L’equip que s'hi va desplaçar amb un grup format per tres jugadors catalans i va aconseguir un empat a 3 que té gust de victòria al camp del quart classificat.
Pimer Norbert Tauler va obtenir 2 punts i Cesc Carrera, un altre. En el primer partit de la tarda Daniel Palacios va superar Jose Luís Andrade per 3-0. En el segon partit Cesc Carrera va superar Iker Martínez per 2-3. Norbert Tauler va posar en avantatge a l’ENOLI Les Borges Vall en vèncer per 2-3 a Ander Garricabeiria. Amb 1-2 al marcador, Cesc Carrera va decidir per la mínima al marcador 3-2 davant Daniel Palacios. Jose Luís Andrade i Ander Garricabeitia van disputar el cinquè partit, amb victòria del local per 3-0. Amb 3-2 al marcador general, Norbert Tauler no va fallar davant Iker Martínez i va aconseguir l’empat al marcador.
En la pròxima jornada l’equip disputarà dos encontres a casa, el primer el partit ajornat de la jornada 4, serà el dijous dia 14 de desembre a les 19:00 hores davant el Collado Mediano TM. El divendres 15 de desembre l’equip rebrà l’actual líder de la categoria l’Universidad de Burgos TPF.
Infolleida