L’Associació TALMA proposa un Sant Jordi inclusiu amb roses 100% sostenibles i socials

22/04/2024

L’estimació de vendes se situa a les 2.100 roses, ja sigui a particulars, empreses i altres organitzacions del territori

L’Associació TALMA, a través de la seva marca de jardineria TALMA Verd, proposa que les empreses i persones de la comunitat vulguin celebrar un Sant Jordi amb més responsabilitat i consciència amb la compra de les seves roses. “La idea és que les persones no comprin una rosa qualsevol, sinó una rosa amb més valor social i sostenible i, d’aquesta manera, transformar la Diada en una festa més inclusiva”, explica Rosa Ticó, gerent de l’Associació.

TALMA Verd ha fet una campanya de Sant Jordi centrada en els valors de la sostenibilitat i la inclusió a través d’un embolcall exclusiu i dissenyat per l’entitat. A més a més, causa del l’augment de producció d’aquests dies, TALMA Verd compta amb un equip de persones.

Per això, des d’un punt de vista constructiu, TALMA ha volgut donar-li una visió més social i sostenible a la rosa de Sant Jordi i s’ha creat un suport personalitzat de cartró, molt fàcil de transportar i també de reciclar. A més a més, totes les roses han estat embolcallades a mà, una per una, a l’obrador de TALMA Verd, pels equips de floristes i gràcies a la col·laboració d’altres persones amb discapacitat o problemàtica de salut mental de l’entitat.

D’entre les 2.100 unitats que s’esperen vendre, hi ha encàrrecs que s’han reservat des d’algunes empreses i organismes del territori que han volgut compartir un Sant Jordi més conscient i amb un punt de responsabilitat social; i també d’establiments comercials i paradetes d’associacions que distribuiran la rosa de TALMA el mateix dia de Sant Jordi.

TALMA és una organització que vetlla per anar incorporant processos i accions més eficients i sostenibles en les activitats que duu a terme. En aquest sentit, les campanyes de TALMA Verd també van alineades a aquesta visió. La rosa es podrà aconseguir en els punts de venda físics de TALMA Verd, situats al Garden (Ctra. de Torregrossa, Km 10.5), i a la botiga (C/ la Font, 17 de Juneda). També es podran comprar a les paradetes especials situades al costat de la Biblioteca Joan Duch de Juneda i el Bar Restaurant Torrent (N-240, Km 75, 25430 Juneda).
Infolleida