La Marxa Heroica arriba als 300 inscrits

21/02/2024

Sols queden cent més per penjar el cartell de 'complet'

Els organitzadors de la Marxa Heroica de Fulleda han anunciat que ja compten amb 300 inscrits per a la seva nova cita del próxim 3 de març. "Estem molt emocionats" han manifestat els promtors a les xarxes. Ara només queden cent inscripcions disponibles. Quan arribin als 400 inscrits o al próxim dia 29 de febrer, es tancaran les inscripcions.
Fulleda acollirà el dia 3 de març la setena edició de la seva Marxa Heroica, una jornada d'aventura i descoberta pel terme. Hi ha tres distàncies adaptades a diferents nivells d'heroïcitat: la ruta Bany de Bosc, una proposta familiar de 9 quilòmetres en família; els Corrals de Fulleda, de 17 quilòmetres, per carrerons i pistes antigues; i la Gesta Heroica, de 26 quilòmetres, per als més valents, que combina les dues rutes anteriors.
Cadascun d'aquests recorreguts ofereix un desafiament diferent, però tots comparteixen l'essència d'aquesta marxa, que és la connexió amb l'entorn natural i la superació personal.
La Marxa Heroica de Fulleda es consolida així com una de les proves més destacades a la zona per a totes aquelles persones que busquen un desafiament diferent i un contacte directe amb la natura.
Foto: Albert González Farran
Infolleida