Comença la senyalització dels Camins de Pedra de Tarrés

06/12/2023

Plaques per indicar dos circuits de senderisme i BTT

L'ajuntament de Tarrés, juntament amb el Sindicat Tarrés, han iniciat les tasques de senyalització de vials del terme, una iniciativa del seu projecte Camins de Pedra. Les primeres plaques serveixen per senyalitzar els circuits de senderisme i BTT, dos circuits (que senyalitzen forns de calç i aigua) que s'afegiran a quatre mées de senderisme que van dels 3 km als 9 km.
Pel que fa a BTT, hi haurà un circuit de 25 km pel terme del municipi, que va enllaçant corriols (44% del total del circuit) i 15 singles tracks (trialeres) de diferent dificultat, des de debutants fins a descensos molt tècnics.
Els tracks estan a disposició de tothom i aviat es disposarà d'un mapa.
Aquest projecte està emmarcat dins la marca Valls de Pedra, una etiqueta de promoció turística i cultural dels municipis de l’Espluga Calba, Fulleda, Tarrés i Vinaixa que comparteixen un paisatge amb una orografia accidentada on proliferen moltes construccions de pedra seca com marges, cabanes de volta, basses, cisternes i una llarga tradició del treball en pedra que ha donat personalitat als seus nuclis urbans. 
Infolleida