Arbeca convoca un taller de circ

09/07/2024

Emmarcat dins la programació del Festival Bmoll

Arbeca proposa dissabte vinent a la fortalesa dels Vilars un taller de circ per a tots els públics amb diferents tècniques de malabars, equilibris, aeris i acrobàcia. Es tracta d'un espai per aprendre i compartir el plaer del joc i la descoberta, una primera presa de contacte que despertara  l'interès per la temàtica del món del circ i on tothom pugui viure de primera ma l'experiència que ofereixen les diferents tècniques a un nivell d'iniciació.
En aquesta activitat, els participants son els protagonistes, no com a espectadors sinó com a artistes, oferint l'oportunitat de retrobar-se amb el plaer de tocar, provar, sentir i compartir en un espai segur. Bola d'equilibri, Slackline, Pedalins, Pilotes de malabars, Diàbolo, Flowerstick , Plat xinès, Xanques, Monocicles, Rola-Bola, Aros, Teles i Trapezi són algunes de les tècniques que hi haurà per aprendre.
El taller està emmarcat dins la programació del Festival Bmoll, que inclou una visita guiada a la fortalesa i un concert a càrrec del grup Perifèrics.
Foto: Ajuntament d'Arbeca (Instagram)
InfoLleida