Nova edició del Club de tast d’oli del CCOC de la Granadella

30/08/2023

Aquesta edició serà coordinada per Venanci Guiu, productor i elaborador d’oli, i membre del Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya

El Club de tast d’oli del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella obre les inscripcions pel curs 2023-2024.

 

El proper curs començarà el setembre de 2023 i acabarà el juny de 2024, es realitzarà un dimecres al mes, de 18.30h a 20,30h. No calen coneixements previs i les sessions són majoritàriament pràctiques.

 

La passada edició va comptar amb 30 participants, alguns procedents del Penedès i de les Terres de l’Ebre, essent el curs amb el màxim d’alumnes fins a la data.

 

La principal novetat d’aquest any és que serà coordinat per Venanci Guiu, productor d'oli d'oliva ecològic, soci propietari de Molí dels Torms – Olicatessen, i membre del Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya.

 

El Club de tast és obert i té per finalitat reunir persones de diferents perfils: moliners/es, pagesos/es, empreses del sector del turisme i qualsevol persona interessada en la cultura de l'oli, per tal de tastar dife­rents olis, comentar i debatre les darreres novetats en sector, etc...

 

Va nàixer el 2015, fruit d’una col·laboració entre el Cicle formatiu d'Olis i Vins de l'INS "Josep Vallverdú" de les Borges Blanques i el CCOC; va ser conduït per Josep Mª Audí, professor del Cicle d’olis i vins i membre del Panell de Tast d’Olis de Catalunya, des de l’inici fins a la passada edició.

 

La formació es realitza al CCOC de la Granadella, hi ha una aportació anual de 40€ i les places són limitades per ordre d’inscripció. Per a més informació: [email protected].

Infolleida