La Granadella cerca firmes per reformar la seva plaça

07/09/2023

L'obra té un projecte de 250.000 euros

L'ajuntament de la Granadella ha iniciat una crida per atraure firmes interessades a executar el projecte de remodelació del Pla de la Vila, la principal plaça del municipi. Davant el temor que quedi deserta la licitació de l'obra, fase que finalitza aquest mateix mes de setembre, el consistori utilitza tots els canals possibles per augmentar les possibilitats que hi hagi finalment una constructora interessada en el projecte. "De moment només n'hi ha una que ha contactat amb nosaltres per obtenir informació", reconeix l'alcaldessa Elena Llauradó.
El projecte, que té un pressupost de gairebé 250.000 euros, una mica més de la meitat dels quals estaran finançats pel Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), a més d'una subvenció de la Diputació, té un termini d'execució de uns quatre mesos. El consistori confia que les obres, que consisteixen bàsicament en la reposició de l'enllosat de pedra de la plaça, “poguin començar com més aviat millor”, afegeix l'alcaldessa.
Cal recordar que el consistori ja va executar una altra obra de remodelació de la plaça fa sis anys. En aquella ocasió, el projecte va afectar especialment la zona verda.
Segre