Juneda acull el cicle Visions del futur proper

23/03/2023

Amb la participació de Francesc-Marc Àlvaro, Antoni Puigverd, Xavier Mas de Xaxàs, Ferran Sáez Mateu, Francesc Canosa i J. N. Santaeulàlia

Aquest divendres, 24 de març, a les 19 h, s’inicia el cicle “Visions del futur proper” al Centre de les Arts i la Memòria de Ponent (CAMP), a Juneda. En el marc de les Trobades al CAMP, periodistes, escriptors i professors de reconegut prestigi hi reflexionaran sobre reptes d’avui en diversos àmbits: la política, la guerra d’Ucraïna, la comunicació, el món i la literatura.

El cicle, organitzat amb la col·laboració amb la revista Fonoll, es perllongarà durant la primavera i ha estat coordinat pel filòsof Joan Martí Jovell. En paraules seves, “Les trobades al CAMP, que estan precedides per la frase d'Aristòtil Estem ocupats per tenir oci i combatem per tenir pau, ens serveixen per constatar que necessitem unes noves visions del futur proper, ja que el sistema en què vivim, sense contrapesos, encara que siguin retòrics, pot ser molt més infernal del que ja és, i per a molta gent no ho és poc.” La primera sessió, aquest divendres, anirà a càrrec del l’escriptor, traductor i crític nascut a Banyoles J. N. Santaeulàlia, que serà presentat per M. Carme Calderó.

Infolleida