Fitxatge d'última hora de l'Enoli Borges

29/09/2023

Arrenca la seva participació a la lliga jugant a San Sebastián de los Reyes

L’Enoli Borges Vall inicia aquesta avui a la pista del San Sebastián de los Reyes madrileny una nova temporada a la Superdivisió, tot i que aquesta vegada, a diferència de les anteriors, ho farà amb moltes incògnites després d’una important renovació a la plantilla. Se’n van anar el suec Viktor Brodd i l’alacantí Alberto Lillo, amb els quals va conquerir aquesta passada campanya la Copa del Rei juntament amb Marc Duran i Joan Masip, que continuen. Per suplir aquestes baixes el club de les Garrigues ha incorporat el jove gironí Norbert Tauler, de l’Escala, i dos veterans internacionals, el serbi Marko Jevtovic i el grec Anastasios Riniotis, la incorporació dels quals es va tancar fa una setmana, per cobrir qualsevol eventualitat, ja que aquesta temporada Marc Duran, que s’està recuperant d’una operació en un canell, disputarà la Lliga dels Estats Units i no podrà jugar tots els partits de la Superdivisió.
Per a aquest duel inaugural l’Enoli Borges haurà de recórrer, gairebé amb tota probabilitat, al seu valor més important del planter, Cesc Carrera, internacional sub-19 amb Espanya i que fa una setmana va debutar a la Champions. El palista de Castellnou de Seana podria estrenar-se a la màxima competició domèstica en substitució de Masip, que ahir va patir un esquinç al turmell mentre s’entrenava i és baixa segura.
El club està intentant que Riniotis, que en principi no havia de debutar fins a la tercera jornada, pugui viatjar avui a Madrid, però és complicat.Així les coses, el director esportiu del club, Joan Lluís Andrade, va reconèixer que “enguany estem una mica a l’expectativa perquè hi ha hagut molts canvis”, i va assegurar que l’objectiu “és no patir per mantenir-nos”, malgrat que va matisar que “sempre hem intentat lluitar per ser a la zona europea, que són els sis primers”. “Després, si es pot mirar més amunt ja ho veurem, però no podem precipitar-nos perquè no sabem com s’adaptaran els fitxatges”, va indicar.

SEGRE