Més de 400 motos a la trobada de les Borges

17/06/2024

Amb exhibició de l'Àlex Pifarré, campió local de Trial de Catalunya

Èxit de la 17a Trobada Motera de les Borges Blanques amb els Motards Fot-li Gastoooo! Desenes de persones van poder gaudir ahir diumenge de la concentració de motos i d'algunes exhibicions que es van dur a terme. Amb més de 400 motos i més de 500 esmorzars servits, la jornada va ser  un èxit rotund.

La trobada va començar amb una concentració i esmorzar per a tots els participants, seguit d'un sorteig d'obsequis que ha generat gran expectació. El dinar al pavelló de l'Oli va posar el punt final a un dia ple d'activitats i germanor entre els motards.

Un dels moments més destacats de la jornada va ser l'exhibició de l'Àlex Pifarré, campió local de Trial de Catalunya. Pifarré, que va ser escollit millor esportista de les Borges de l'any a la XXXIII Festa de l'Esport de les Borges celebrada a l'abril, va demostrar una vegada més el seu talent excepcional. Aquest jove esportista ha aconseguit el primer lloc en el campionat de Catalunya Open, el segon lloc en la categoria màxima infantil i el cinquè lloc al Campionat d'Espanya.

La 17a Trobada Motera ha estat un clar exemple de la passió i l'esperit de comunitat que caracteritzen els Motards Fot-li Gastoooo!, consolidant aquest esdeveniment com una cita ineludible per als amants de les motos i el motor. L'organització i els participants ja esperen amb il·lusió pròxima edició, amb l'objectiu de continuar superant-se i oferint una jornada inoblidable a tots els assistents.

Foto: Ajuntament de les Borges (Facebook).

InfoLleida