La Generalitat redobla la vigilància a les Borges

18/06/2024

Augmenta el patrullatge dels Mossos a la zona dels pisos okupats

La Generalitat ha decidit reforçar la vigilància a les Borges Blanques després dels incidents de diumenge passat, que van portar ahir l'ajuntament a demanar ampara. Els Mossos d'Esquadra van frenar abans d'ahir a la nit un intent d'okupació en un edifici del carrer Francesc Macià i pocs minuts després un grup de persones van bolcar contenidors al carrer, amb l'objectiu de tallar l'accés al bloc del carrer Santiago Rusiñol, on hi ha hagut incidents en les últimes setmanes, com un indendi divendres, amb cinc persones hospitalitzades.
El director de serveis territorials d'Interior a LLeida, Xavier Garròs, va explicar, després de reunir-se ambn l'alcalde Josep Farran, que "els Mossos d'Esquadra han incrementat la vigikància i el patrullatge a la zona des de divendres passat i fins i tot si és necessari, desplegaran unitats de l'ARRO.
La policia autonòmica està recopilant informació i hi ha prevista una reunió amb la Fiscalia i que intervingui Serveis Socials. D'aquesta manera, s'espera que el treball preventiu eviti que els incidents vagin a més.
SEGRE