El Juneda guanya i continua lluitant per la promoció

06/05/2024

L’Arbeca supera el Miralcamp en la lligueta d'ascens

El CF Juneda va golejar (4-0) el Soses en un partit dominat en la seva totalitat pels locals, que van arribar al descans amb només un gol d'avantatge, però que que van sentenciar a la segona meitat amb tres gols més per mantenir les opcions de jugar la promoció d'ascens. El JKneda ara és quart amb 58 punts, mentre que el Soses es catorzè amb 24.

Per la seva part, l’Arbeca va sentenciar dissabte per la via ràpida el duel davant del Miralcamp (3-0), que va jugar amb un jugador menys des del minut 13 de partit per l’expulsió de Jordi Sans. Amb els gols de Sergi Cabezas, Albert Rubinat i Ot Arnau Sánchez en la primera meitat del partit, l’Arbeca es va emportar els tres punts, que li permeten superar el Miralcamp a la taula per situar-se tercer a la classificació de la fase d’ascens.