Carles Móra: "No té sentit que als pobles petits hi hagi oposició"

15/10/2023

Entrevistem el nou alcalde de Tarrés i ex alcalde d'Arenys de Munt

Carles Móra és el nou alcalde de Tarrés, després d’haver-ho estat a Arenys de Munt entre el 2007 i el 2011. És un cas excepcional a les comarques lleidatanes, a l’haver exercit aquest càrrec en dos municipis diferents. En el primer va impulsar la consulta sobiranista del 13 de setembre del 2009, a la qual es van sumar pobles i ciutats de tot Catalunya.
Ara encapçala un govern de Junts i ERC a la localitat de les Garrigues on resideix des de fa uns dos anys i d'on la seva esposa n'és natural. Els veïns de Tarrés el van elegir, amb quatre regidors més, en una votació amb llistes obertes. Móra encapçalava una candidatura de Junts amb tres membres, mentre que ERC en va presentar una altra amb dos. Els cinc tenien intenció des del principi de formar govern d'unitat.
En aquesta entrevista concedida a Garrigues TV, Móra ens parla dels projectes que té per al poble i com veu el procés sobiranista des del municipalisme. Analitza el drama del despoblament a la comarca, en proposa algunes mesures, i avisa que aquesta és la seva primera i última legislatura com alcalde de Tarrés.

InfoLleida