Junts per les Borges Blanques presenta la seva candidatura amb 5 noves incorporacions

14/05/2019

En un acte que ha omplert la Sala Maria Lois de les Borges, en el qual han participat els diputats Laura Borràs i Francesc de Dalmases, entre altres, han anunciat la creació d’un Consell de la Gent Gran i d’un Consell d’Infants, com algunes de les noves mesures, si aconsegueixen mantenir l’alcaldia el pròxim 26 de maig.

L’actual alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha encapçalat la presentació de la candidatura de Junts per les Borges Blanques en les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig, en un acte que ha omplert la Sala Mara Lois de la Casa de la Cultura, amb més de 150 persones.

En el transcurs de l’acte, s’han donat a  conèixer els 13 candidats i candidates que formen la llista, a més a més dels tres suplents. Així, en aquests comicis Mir estarà acompanyat per sis independents i noves incorporacions, que provenen del teixit associatiu borgenc. També han intervingut a l’acte, la diputada al Congrés per Junts per Catalunya, Laura Borràs, i el diputat al Parlament de la mateixa formació, Francesc Dalmases. A més, tots els integrants de la candidatura s’han adreçat al públic per exposar els compromisos electorals.

Entre les 20 propostes presentades destaquen la creació d’un Consell de la Gent Gran i un Consell d’Infants. Una altra proposta és reforçar el respecte al Medi Ambient i la Salut dels que viuen a la ciutat, per això proposen crear noves zones verdes i rutes saludables per als vianants, a la vegada que es comprometen a eliminar els plàstics d’un sol ús en les seves activitats i a subvencionar l’eliminació de les bosses de plàstic del comerç local.

Finalment, també es comprometen a impulsar pisos tutelats i menjadors comunitaris per a la gent gran, col·laborar amb les necessitats socials i promoure noves mesures que fomentin l’exercici físic i els hàbits saludables.

Infolleida