Futur incert a Juneda amb quatre llistes per a les municipals

22/05/2019

S’hi presenten: Junts per Catalunya, Junts per Juneda - Acord Municipal (ERC), Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés (PSC) i Juneda Som Totes.

Els habitants de Juneda podran escollir a les pròximes eleccions municipals entre quatre candidats, ja que en aquests comicis s’hi presenta una llista més que en els anteriors. Junts per Catalunya, amb l’alcalde de la població des de 2007, Antoni Villas, al capdavant, buscarà revalidar la majoria absoluta, que actualment ostenta amb sis dels onze regidors, amb una llista renovada a partir de la tercera posició.

Durant aquest últim mandat, Junts per Juneda - Acord Municipal, ha estat a l’oposició amb quatre regidors, i es presenta a aquests comicis amb Josep Mateu com a nou cap de llista i amb una candidatura on el ventall d’edats va dels 30 als 60 anys.

Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés, amb un regidor durant l’últim mandat, també ha apostat per un canvi al capdavant i confia en Joan Pons per aquests comicis. Pons comptarà amb una llista transversal, amb més dones que homes i amb cinc noves incorporacions.

També es presenta per primer cop a Juneda la candidatura independent encapçalada per Albert Civit, Juneda Som Totes.

Mariona Rebull i Martí