S’estrena a Lleida el curmetratge “Orígens”, gravat a Fulleda

23/03/2018

Un vell aparell de ràdio és el nexe que uneix dos relats en el curmetratge “Orígens”, que s’ha estrenat a Lleida aquest divendres. El film narra una història que passa al poble més petit de les Garrigues, Fulleda. El curt, dirigit pels lleidatans Òscar Burgos i Víctor Masip, ha estat gravat en català i subtitolat en anglès i es presentarà a diferents concursos internacionals.

El curtmetratge “Orígens”, que s’ha estrenat a Lleida, presenta dues històries dramàtiques que es creuen en el temps gràcies a un vell aparell de ràdio a través del qual conversen els dos protagonistes del film, interpretats per Toni Corvillo i Aida Flix.

 

Es tracta d’un curmetratge intimista, de ciència ficció i rural, dirigit pels lleidatans Òscar Burgos i Víctor Masip, amb guió d’Annabel Encontra i Alexandra Cuadrat, que a més de tenir una interessant trama, és un dels primers productes transmèdia produïts a Catalunya. Això vol dir que els espectadors podran viure i conèixer nous detalls  i incògnites de la història visitant diferents entorns del poble de Fulleda on s’ha gravat Orígens a través d’una aplicació per a mòbils.

 

El film ha estat produït conjuntament per Audivio Multimèdia i l’Ajuntament de Fulleda. Gravat en català i subtitolat en anglès, el curt  es presentarà a diferents concursos internacionals.

Mariona Rebull i Martí