La Tòfona serà la protagonista aquest diumenge a Bellaguarda

21/02/2024

Una fira que donarà valor afegit als productes de proximitat del territori i que cerca atraure el màxim nombre de visitants

L'oli d'oliva arbequina i la tòfona seran els protagonistes principals de la cinquena edició de la fira gastronòmica d'aquests dos productes a Bellaguarda. Una fira que donarà valor afegit als productes de proximitat del territori i que cerca atraure el màxim nombre de visitants. La Tòfona serà la protagonista aquest diumenge a Bellaguarda. Ho serà en la celebració de la Cinquena Mostra Gastronòmica de l'Oli i la Tòfona. Aquesta fira és un aparador singular per donar a conèixer l'activitat econòmica del territori i compta amb dos productes estrella de proximitat i de gran qualitat com a principal reclam.

A banda del marcat protagonisme de l'oli i la tòfona, hi haurà una vintena de paradetes amb productes diversos i una variada programació amb activitats per a tots els públics.

En la seva cinquena edició, la fira de l'oli i la tòfona està completament consolidada i s'espera que ajudi a protegir l'ofici dels tofonaires.

MAX CAPDEVILA I RAUL BLANCO