La fira de jocs populars i artesania de Bovera, JocArt, celebra la segona edició

06/03/2024

S’hi podran veure dos oficis antics i jocs tradicionals, així com tallers de cuir, joguines, flors seques i cistelles

La Fira JocArt, la fira de jocs populars i artesania, se celebra a Bovera aquest diumenge 10 de març.Aquesta segona edició comptarà amb un mercat de proximitat, jocs tradicionals, esmorzar i dinar a preus populars, una exposició d’antiguitats, vermut popular, torneig de bitlles, xocolatada i un sorteig de paneres entre els participants i aquells que hagin comprat algun producte dels expositors. Durant la jornada també es faran tallers i demostracions d’oficis.
Com en la passada edició s’encunya una moneda, en aquest cas, relacionada amb els jocs tradicionals, elaborada per Manel Fernando, que ha recordat que la celebració d’aquesta fira “és per apropar la cultura al poble”.
L'alcaldeÒscar Acero s’ha mostrat molt satisfet avui amb l’acollida que va tenir la passada i primera edició de la fira, i ha explicat que han hagut de dir que no a molts paradistes que volien venir. A més, ha explicat que al poble s’ha rebut amb satisfacció aquesta iniciativa. “Al dinar popular ja tenim més de 100 persones del poble apuntades. És tot un èxit”, ha dit.
Foto: Diputació de Lleida
InfoLleida