La Cooperativa Arbequina estrena el seu propi licor d’oliva

30/04/2024

Es presentarà en societat el pròxim dimecres 1 de maig

La Cooperativa Arbequina amplia la seva gamma de productes per tal de conquerir la sobretaula i els moments festius. Es tracta del licor d’oliva 100% arbequina, probablement únic al món. Es presentarà en societat el pròxim dimecres 1 de maig a partir de les 12:30h al stand de la cooperativa a les Cassoles de Tros d’Arbeca, on se’n podrà fer un tastet gratuït.

Aquest licor, elaborat juntament amb la Cooperativa Tres Cadires, està pensat per ser gaudit en molts dels moments del dia. Al migdia fent un vermut, a la sobretaula, de tardeig, o més entrada la nit, fent uns xarrups o fent una copa al pub. Està elaborat a partir d'olives arbequines de secà dels socis de la cooperativa. Amb un procés de maceració de 21 dies amb aiguardent, s'ha aromatitzat amb tocs a xocolata, un gust que no s’acostuma a relacionar amb aquest fruit. S’arrodoneix amb un toc cítric, herbaci i dolç.

Un cop consolidat el seu producte estrella com és l’oli d’oliva Verge Extra, la Cooperativa Arbequina està a poc a poc ampliant la seva gamma de productes com és el cas de la xocolata negra amb oli d’oliva i aquest magnífic licor.

A partir del primer de maig, el licor ja estarà disponible tant a la seva agrobotiga.

Foto: Cooperativa Arbequina

InfoLleida