Joves de les Borges Blanques milloren la placeta de les Escoles de la República

11/07/2022

Participen una dotzena de joves d’entre 12 i 16 anys

Després de la primera edició, on entre altres, es van construir els hotels per a insectes i jardineres. La capital de les garrigues torna a apostar pel Camp de Treball. Es tracta d'una mena d'estades on es combina el lleure amb activitats destinades a reformar, arranjar o millorar espais municipals. En altres paraules, fer alguna cosa que sigui útil pel poble i que quedi constància de la tasca dels joves a l'estiu. Un concepte que al principi xocava entre els participants.

Enguany, participen una dotzena de joves d'entre 12 i 16 anys. La tasca principal se centra en la millora de la placeta de les Escoles de la República amb la pintada dels bancs i la creació de jocs infantils, on el disseny és dels mateixos joves.

A causa de la calor, els joves treballen a la placeta fins a les 11 h del matí. Després, es desplacen fins al Casal Marino. Allà creen el seu rellotge, protegits de les altes temperatures, només per aquest fet, ja és l'activitat preferida d'en Lleó.

El Camp de Treball finalitza aquesta setmana. La inscripció per als joves ha estat gratuïta i quan arribi la fi del projecte seran recompensats amb l'abonament per a les piscines d'estiu.

J. ANDRES I M. GASSÓ