“El camí dels set sentits”, el nou projecte de l’escultora Marta Pruna

23/03/2017

Una escultura a l’entrada de Cervià donarà el tret de sortida a una ruta que voreja el riu Set i que inclourà diverses intervencions que l’autora Marta Pruna ha fet i farà en diferents indrets del trajecte. En aquest projecte hi col·laboren l’Ajuntament de Cervià i el Consell Comarcal de les Garrigues.

El nou projecte artístic de Marta Pruna consisteix en obrir una ruta que va des de Cervià de les Garrigues fins a un pont-aqüeducte de l’any 1880, tot vorejant el riu Set. El recorregut està pensat per fer un trajecte aproximat d’uns quatre quilòmetres incloent l’anada i la tornada.

El nom de la proposta és “El camí dels set sentits”, una denominació que juga amb el nom del riu Set, un dels protagonistes de l’espai. El recorregut discorre pel paisatge garriguenc, descobrint a poc a poc indicis de Land Art i escultures pròpies de l’estil de Marta Pruna. Aquest camí pretén ser un projecte obert i en constant evolució, per això també està pensat per a que hi puguin intervenir altres artistes.
Tot i que l’escultora ja ha fet algunes intervencions en el paisatge que a hores d’ara ja es poden veure, encara resten pendents les tasques de difusió i senyalització.

Mariona Rebull i Martí