Conveni per rehabilitar edificis com a habitatges públics a les Garrigues Altes

28/09/2023

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, presideix la signatura del document a Juncosa

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, presideix avui la signatura del conveni per a la rehabilitació d’edificis a les Garrigues Altes amb l’objectiu de convertir-los en habitatges dotacionals públics, en el marc de la prova pilot del programa Arrelament. L’acte de signatura tindrà lloc, a les 11 hores, a la Casa de Cultura de Juncosa (plaça Major, 12). Hi assistiran els alcaldes, alcaldesses i representants municipals de Bellaguarda, Bovera, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, el Soleràs, els Torms i el Cogul.
Igualment, hi prendran part el director general d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura, Agustí Serra Monté; el director general d’Estratègia Territorial, Joan Masferrer i Sala, i la directora de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), Maria Sisternas i Tusell.
Un cop feta la signatura, la consellera visitarà l’edifici de l’antic Ajuntament de Juncosa, que serà un dels que es rehabilitarà per acollir habitatge dotacional. Després de la visita, la consellera Capella atendrà els mitjans de comunicació que ho desitgin.

Infolleida