Quatre molins i quatre experiències gastronòmiques a les Garrigues Altes
Les cooperatives de Juncosa, el Soleràs i la Granadella i el Molí de Cuadrat Valley de l’Albagés acolliran les propostes culinàries
Les cooperatives de Juncosa, el Soleràs i la Granadella i el Molí de Cuadrat Valley acolliran les propostes culinàries dels restaurants L’Espurna, No Rules, Xirricló i Saroa, respectivament. Es tracta del projecte ‘Entre Molins’, que s'enceta aquest novembre com una proposta per valorar l’oli d’oliva verge i la gastronomia de l’oli. El projecte està promogut per la Comunitat de Municipis de les Garrigues Altes, en el marc de la celebració de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia, ‘12 mesos 12 paisatges’. Es tracta d’una iniciativa en què cada restaurant convidat reinterpretarà la cuina amb l’oli, i fent-ho des de l’emplaçament on s’elabora.
El menú degustació, que constarà de tres aperitius, un plat principal i unes postres, segons ha explicat Salvador Trabalón, vindrà precedit per una visita guiada al molí i un tast d’oli. Les places per a cadascun dels quatre àpats estan limitades a 30 comensals i caldrà reserva prèvia, a través dels mateixos restaurants o les cooperatives participants. El preu de l’experiència serà de 80 € per comensal, i començarà a les 12.00 hores amb una visita guiada al molí i un tast d’olis.
