Una vintena d'espectadors al documental de l'Espai Macià

29/03/2024

"Petite Ecole", un film de Lydie Wisshaupt-Claudel

L'Espai Macià de les Borges Blanques va acollir ahir dijous al vespre la projecció de “Petite École” (Petita Escola), una pel·lícula de Lydie Wisshaupt-Claudel, com a part del cicle El Documental del Mes, una iniciativa de DocsBarcelona nascut per acostar els millors documentals a tots els pobles de Catalunya i a la qual s'hi va sumar l'ajuntament. Una vintena de persones van assistir a aquesta cita mensual.

Durant el 2024, les Borges Blanques projectarà 10 documentals, un al mes a excepció de juliol i agost. Es tracta d’una selecció de documentals d’alta qualitat i de gran recorregut a festivals internacionals en versió original subtitulada al català i al castellà, que aborden les inquietuds socials actuals des d’una diversitat de mirades, amb especial atenció a les qüestions de gènere, identitat, innovació i sostenibilitat.

El Documental del Mes és una de les iniciatives del DocsBarcelona, un projecte global centrat en el món documental, el qual inclou un festival, el treball en el mercat professional, la distribució i una xarxa de sales d’exhibició, a més d’una oferta formativa en relació amb el món documental.

Foto: Ajuntament de les Borges Blanques

InfoLleida