"Breaking social", nou documental del mes a les Borges

10/04/2024

Part del cicle mensual de projeccions al municipi

L'Espai Macià de les Borges Blanques projectarà el 25 d'abril al vespre el documental "Breaking social". Aquesta sessió és part del cicle El Documental del Mes, una iniciativa de DocsBarcelona nascuda per acostar els millors documentals a tots els pobles de Catalunya i a la qual s'hi va sumar l'ajuntament.
"Breaking Social" analitza els patrons globals de cleptocràcia i extractivisme: un periodista d'investigació assassinat a Malta; un riu sense aigua a Xile. Quan la gent arriba a un punt d'inflexió, comencen a organitzar-se i a protestar. Veurem aquells que ja lluiten en els fronts de les revoltes socials a tot el món. La pel·lícula explora les possibilitats de superar la injustícia i la corrupció. És un film sobre la reimaginació dels blocs de construcció de les nostres societats i l'encesa de llavors d'esperança que viuen dins de cadascun de nosaltres.
El Documental del Mes és una de les iniciatives del DocsBarcelona, un projecte global centrat en el món documental, el qual inclou un festival, el treball en el mercat professional, la distribució i una xarxa de sales d’exhibició, a més d’una oferta formativa en relació amb el món documental.
Foto: Ajuntament de les Borges Blanques (Instagram)
InfoLleida