Jornada sobre etiquetatge alimentari a Bellaguarda

03/06/2025

Amb una nutricionista i una dissenyadora gràfica

L'obrador municipal de Bellaguarda va acollir dijous passat la jornada tècnica "Etiquetatge: el valor afegit del producte agroalimentari". Durant la sessió es va comptar amb les aportacions d'Isabel Escuer, nutricionista, que va parlar sobre normativa, responsabilitat i informació nutricional; i Andrea Sánchez, dissenyadora gràfica, que va oferir eines pràctiques per millorar el disseny de l'etiquetatge i comunicar millor.

Organitzada pel departament d'Agricultura, la jornada posa èmfasi en el fet que l'etiquetatge és un pilar fonamental per a la comercialització de productes agroalimentaris. Més enllà de la qualitat del producte, tant la presentació visual com la informació nutricional aporten valor afegit, confiança i transparència al consumidor final.

Aquesta jornada tenia com a objectiu proporcionar eines pràctiques a productors i elaboradors per millorar la seva estratègia de comercialització, posant el focus tant en el disseny gràfic de l'embalatge com en l'etiquetatge nutricional. Les dues ponències –una centrada en l'àmbit del màrqueting i l'altra en la normativa i l'àmbit nutricional– permetien entendre com comunicar i vendre millor el producte, complir amb la legislació vigent i facilitar aquest procés a petits productors i elaboradors.
InfoLleida