Tres denúncies dels Mossos per robar olives

05/01/2024

Tots tres jomes, als Torms i Vinaixa

Els Mossos d'Esquadra van denunciar entre el passat diumenge i dimecres tres homes, per furtar olives en dues explotacions agrícoles de les Garrigues. El primer fet va tenir lloc el migdia del passat diumenge. Un individu va furtar uns sacs d'olives en una finca dels Torms i, en veure que l'havien sorprès, va fugir del lloc en una furgoneta.
Poc després una patrulla de mossos va localitzar, a Granyena de les Garrigues, una furgoneta que coincidia plenament amb la implicada en el furt. Després de localitzar i identificar el conductor el van denunciar penalment com a presumpte autor del furt. Es van recuperar els sacs d’olives i es van restituir al seu propietari.
El segon fet va succeir el dimecres al migdia en una finca d'oliveres de Vinaixa. Una patrulla de mossos, que estava fent patrullatge rural per prevenir el robatoris en explotacions agrícoles, va sorprendre dos homes que estaven collint olives sense permís del propietari.
Els agents van comprovar que a l'interior d’un vehicle proper a l’explotació agrícola, propietat d’un dels dos individus que estaven agafant les olives, hi havia diversos sacs d'olives, fet que va motivar la denuncia penal dels dos homes i el comís de les olives, que van ser retornades posteriorment al seu legítim propietari.
La investigació oberta pels Mossos d'Esquadra ha permès esbrinar que, presumptament, les olives furtades eren venudes posteriorment a un molí de les Borges Blanques.
Foto (arxiu): ACN

Infolleida