Obertes les inscripcions de la tercera jornada Miravisions de fotoperiodisme

13/07/2022

El certamen tindrà lloc a Juneda del 23 al 25 de setembre

S'han obert les inscripcions de la tercera jornada Miravisions de fotoperiodisme, organitzada pel magazín 'La Mira'. Professionals reconeguts del món de la fotografia i el periodisme català, com ara el fotoperiodista nord-català Jordi Bartolí, formaran part d'un programa que durant tres dies combinarà activitats com exposicions, tallers, ponències i taules rodones. Una de les exposicions serà, precisament, sobre l'obra de Bartolí, que alhora serà l'encarregat d'impartir la sessió inaugural en una conversa conduïda pel periodista Xavier Grasset. La tercera edició de l'esdeveniment tindrà lloc a Juneda (Garrigues) els dies 23, 24 i 25 de setembre.

En aquesta edició també tindrà lloc un debat obert per reflexionar sobre els drets i deures dels fotoperiodistes, una taula rodona sobre com fotografiar i explicar un conflicte i una conversa entre fotoperiodistes que es dediquen a la informació local.

Hi participaran professionals com Jordi Borràs, Sandra Balcells, Roser Vilallonga, Alfons Cabrera, Ricard Garcia Vilanova, Mireia Comas o Plàcid Garcia-Planas, entre d'altres. Borràs serà, alhora, protagonista d'una altra exposició que porta per títol 'Una vida aferrada a la terra', sobre el món rural, la pagesia, la ramaderia i la vida al camp.

La jornada també acollirà l'entrega de la segona edició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme. Durant l'acte, el dia 24 al vespre, els guanyadors recolliran el prem en la categoria professional i d'estudiants. Les obres guardonades, així com la resta d'exposicions, es podran veure exposades des d'aquell mateix cap de setmana i fins al 27 de novembre al Centre de les Arts i la Memòria de Ponent (CAMP) de Juneda.
ACN