L'Albi dona la sorpresa al derbi garriguenc

13/05/2024

Guanya 2-4 a l'Albagés, que s'acomiada del títol

L'Albi i l'Albagés van protagonitzar ahir l'emocionant derbi de Tercera Catalana que va servir perquè finalment l'Albi descanqués als locals del lideratge i caiguin fins a la tercera posició. Els de l'Albi van guanyar 2-4 en un partit que van dominar des del primer minut, amb un gol de Salat. A l'inici de la segona part , els visitants ja guanyaven 0-3 i, malgrat els dos gols d'Óscar, els de l'Albagés no van poder fer res per evitar la desfeta.
Per la seva part, el Juneda va remuntar l'Alcarràs i ja és tercer del seu grup de Segona Catalana, a quatre punts del líder, el Balaguer. Els de les Garrigues anaven perdent 2-0 al minut 23. Van aconseguir empatar abans d'anar al descans i després Capdevila i Sans van rubricar en cinc minuts una remuntada que els situa tercers.