Inaugurades dues obres de la quarta edició d’Oliverart al passeig escultòric del mirador de les Terres de l’Ebre, Coll de Bovera de la Granadella

11/08/2022

Aquest any les dues obres han estat dels artistes Josep M. Pastó i Susanna Malagón

El passat dissabte, 6 d’agost, a les 20,30 h. l’Ajuntament de la Granadella va inaugurar dues noves obres al passeig escultòric a l’aire lliure al mirador de les Terres de l’Ebre (Coll de Bovera) que forma part del projecte del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC) Oliverart 2022. Aquest any s’ha celebrat la quarta edició, la inauguració ha comptat amb 70 assistents.

Les dues obres inaugurades han estat:

  • Josep M. Pastó, de Sant Pere de Ribes, amb l'obra "La Collita". Escultura de ferro massís que representa el rasclet clàssic i recorda les quatre barres catalanes. 
  • Susana Malagón, de Barcelona, amb l'obra "Homo naturalis". Escultura composta de diferents materials que donen forma a la silueta d’una persona fusionada amb la natura. 

Els dos artistes van explicar el procés de la realització de les seves obres i a continuació hi va haver una debat amb els mateixos, es va cloure l’acte amb una degustació de vins del celler Mas Blanch i Jové.

Oliverart compta amb dues categories, la modalitat 1 és per a exposicions temporals a la sala d’exposicions del CCOC, i la modalitat 2 és per a obres per a ser instal·lades de manera permanent a l’exterior, al passeig escultòric del Mirador del Coll de Bovera.

El CCOC ha posat en marxa amb Oliverart un projecte innovador amb l’ambició de consolidar-se a mitjà i llarg termini com un dels espais d’art i natura de referència a Catalunya, i en especial a les Terres de Ponent.
Infolleida