Èxit del Campionat d'Ultramarató BTT a Castelldans

11/06/2024

Pilar Fernández, en dones, i Sergio Gutiérrez, en homes, van ser els vencedors

Pilar Fernández, en dones, i Sergio Gutiérrez, en homes, van ser els vencedors dissabte passat a Castelldans de la Garrigues Bike 2024, que a més era per tercera vegada Campionat de Catalunya d’ultramarató BTT. Els corredors havien d’afrontar una distància de 123 quilòmetres amb 2.600 metres de desnivell positiu.

Pilar Fernández va invertir un temps de 6 h. 29'04”, al davant de la pontsicana Ramona Gabriel (6 h. 29'54”) i d’Anna Ramírez (7 h. 06’). En la categoria masculina, Sergio Gutiérrez va entrar en meta amb un temps de 5 h. 07’, al davant de Guillem Muñoz (5 h. 14’) i de Llibert Mill (5 h. 26’). Val a destacar el resultat dels ciclistes lleidatans Albert Massana, que va acabar en quarta posició en la categoria Elit; Jordi Miarnau, també quart però en Màster 40; i Nil Pons, que va ocupar aquesta mateixa plaça en sub-23.

Paral·lelament va tenir lloc un recorregut marató BTT de 76 quilòmetres en el qual es va imposar el corredor del Cogul Lluís Civit, mentre que va ser tercer el ciclista de Juneda Gerard Rosinach. La jornada es va completar amb la Trail Garrigues, composta per cursa i caminada, en la qual es van imposar els atletes locals Joel Ramis i Glòria Abella en la ruta curta; i Joan Balcells i Cristina Mateu en la llarga.