Dimiteixen dos regidors de Junts de les Borges

28/03/2024

Després d'una dècada de servei públic cadascú

A les acaballes de la darrera sessió plenària de les Borges Blanques, els regidors Dani Not i Jordi Ribalta, els dos del grup de Junts (a l'oposición) van prendre la paraula per informar al consistori municipal de la decisió de deixar l’acta de càrrecs electes, després de 9 i 13 anys de servei públic, respectivament.
Dani Not s’ha encarregat aquests anys de les carpetes de via pública, brossa, parcs i medi ambient i, a partir del 2019, també d’urbanisme.
Per la seva banda, Jordi Ribalta va entrar de regidor l’any 2011 i la seva activitat sempre ha estat lligada a les àrees de promoció econòmica, turisme, comerç, i fires i mercats.
L’Ajuntament de les Borges va emetre després un comunicat per les xarxes agrair a tots dos regidors la dedicació d’aquests anys al capdavant d’aquestes dues regidories. "En un context com l’actual, fortament marcat per la desafecció política, sovint s’obvia les renúncies que regidors i regidores, a govern o a l’oposició, han d’assumir per atendre la responsabilitat que es deriva de ser càrrec electe", van manifestar veus municipals.
Foto: Ajuntament de les Borges
InfoLleida