Bellaguarda, Juncosa i els Torms es queden sense carter

02/11/2023

Queixes dels veïns per la falta de servei des del dia 23

Veïns de les Garrigues ha expressat el seu malestar al quedar-se els municipis de Bellaguarda, Juncosa i els Torms sense servei de Correus des del passat dia 23. Això significa que no poden rebre ni enviar correu postal, premsa o paqueteria, segons han lamentat aquesta setmana. Fonts de la companyia estatal van assenyalar que el carter titular està actualment en situació d'excedència i que encara no han pogut cobrir la plaça. Van afegir que confien fer-ho ben aviat.
Tanmateix, veïns de Bellaguarda van assegurar que un repartidor que havia aprovat les oposicions recentment havia d'incorporar-se per cobrir aquesta ruta, però finalment va rebutjar la destinació.
Una empleada de Correus va viatjar ahir a Bellaguarda per atendre l'acumulació de missatgeria i paqueteria i ho va fer classificant tota la correspondència al bar de la localitat i repartint-la després a destinació. Així ho va explicar l'alcalde, Olegari Alberich, que va lamentar la falta de carter i va reclamar que es cobreixi la baixa amb rapidesa.
SEGRE