Presentació dels 21 equips de l'Escola de Futbol de les Garrigues

30/09/2023

Al camp de futbol Ramon Espasa de les Borges

El Camp de Futbol Municipal Ramon Espasa de les Borges Blanques va acollir ahir divendres la presentació oficial dels 21 equips de l’Escola Comarcal de Futbol de les Garrigues.
L’acte, que va servir també com a presentació de la nova junta, va començar amb els parlaments de les autoritats. Van intervenir: Marta Urgell, com a nova presidenta de l’Escola Comarcal; Xavier Bueno, regidor d’esports de l’Ajuntament de les Borges Blanques i  Josep M. Espasa, vicepresident de la  Federació Catalana de Futbol i delegat de la FCF a Lleida.  El coordinador de l’escola, Oriol Finestra, també va dirigir unes paraules al públic assistent a la presentació.  
Al finalitzar els parlaments, la presidenta Marta Urgell va lliurar com a comiat a Llorenç Sobrepere, antic coordinador de l’Escola, i que deixa el club per motius personals, la seva samarreta emmarcada.
A continuació, es van presentar els 21 equips, 4 d’ells femenins, que formaran part de l’escola comarcal per a la temporada 2023/2024. A més dels 21 equips de futbol base, aquesta temporada també jugarà un nou equip femení de veteranes.
L’acte va finalitzar amb un castell de focs.

Infolleida