El Borges acaba perdent tot i avançar-se

02/10/2023

Segona derrota a la lliga i classificat penúltim

El Borges no va poder sumar un resultat positiu en la seva visita a l'Unificació Llefià de Badalona i va caure derrotat (2-1) malgrat que s'havia avançat en el minut 9 amb un gol de Torrelles. Ja a la segona part, els dos gols del Llefià en tan sols tres minuts (Jiménez al minut 51 i Langarita al 54) van impedir puntuar al Borges. L'equip ja és penúltim a Primera Catalana amb dues derrotes i un empat.
A Segona Catalana, el Juneda també va perdre amb contundència (1-5) contra l'Agramunt. El partit estava molt igualat fins al descans, quan els dos equips se'n van anar amb un empat (1-1), però a la segona part, l'Agramunt va reaccionar amb tres gols en els últims deu minuts i ara ja és líder en solitari.
A Tercera, tant el filial del Borges com l'Albagés van perdre els seus partits contra els de Vilanova de la Barca (2-0) i l'Alcoletge (2-1), respectivament.