Actualitat
Descobrir mil i un sabors banyats per l’oli de qualitat
07/11/2025
Sis establiments de les Borges, Tarrés i la Pobla de Cérvoles prenen part en la iniciativa, en marxa fins al 14 de desembre
Quan l’oli nou comença a rajar, és temps de delectar-se amb les receptes que inspira. Això proposen els sis restaurants participants a la 31a Mostra Gastronòmica de les Garrigues, en marxa fins al 14 de desembre.
Tal com vam fer palès el president del Consell Comarcal, Antoni Villas, en la presentació de la iniciativa, la Mostra és “l’única de les seves característiques que es manté viva a les comarques de Lleida, un fet que demostra el compromís dels restauradors i del territori per oferir producte de qualitat i promocionar l’oli del primer raig”.
Suposa tota una invitació a assaborir les propostes culinàries de sis establiments: Cafè Terrall Restaurant, Restaurant Hostal Benet, Masia Les Garrigues i El 9 Syrah (les Borges Blanques), El Sindicat de Tarrés (Tarrés) i Les Cuines de la Llena (la Pobla de Cérvoles), a preus que oscil·len entre els 38,75 euros i els 45 euros.
En aquesta edició, dos establiments, Les Cuines de la Llena i el Sindicat de Tarrés, s’han incorporat al distintiu de qualitat “Restaurant Verge Extra”, creat pel Consell Comarcal el 2021 per reconèixer aquells restaurants que aposten per l’oli d’oliva verge extra i el producte local.
Els comensals rebran una botella d’oli de 250 ml (una botella per parella) per poder degustar l’oli de l’any. Entre tots els participants, el Consell Comarcal sortejarà sis lots de productes de les Garrigues, amb oli, vi, fruita seca i mel, cedits per l’Associació Leader de Ponent a través del projecte Gustum.
Tal com vam fer palès el president del Consell Comarcal, Antoni Villas, en la presentació de la iniciativa, la Mostra és “l’única de les seves característiques que es manté viva a les comarques de Lleida, un fet que demostra el compromís dels restauradors i del territori per oferir producte de qualitat i promocionar l’oli del primer raig”.
Suposa tota una invitació a assaborir les propostes culinàries de sis establiments: Cafè Terrall Restaurant, Restaurant Hostal Benet, Masia Les Garrigues i El 9 Syrah (les Borges Blanques), El Sindicat de Tarrés (Tarrés) i Les Cuines de la Llena (la Pobla de Cérvoles), a preus que oscil·len entre els 38,75 euros i els 45 euros.
En aquesta edició, dos establiments, Les Cuines de la Llena i el Sindicat de Tarrés, s’han incorporat al distintiu de qualitat “Restaurant Verge Extra”, creat pel Consell Comarcal el 2021 per reconèixer aquells restaurants que aposten per l’oli d’oliva verge extra i el producte local.
Els comensals rebran una botella d’oli de 250 ml (una botella per parella) per poder degustar l’oli de l’any. Entre tots els participants, el Consell Comarcal sortejarà sis lots de productes de les Garrigues, amb oli, vi, fruita seca i mel, cedits per l’Associació Leader de Ponent a través del projecte Gustum.
Infolleida

